Galati

Adaugat pe site in ultima saptamana

Corlan Sorin evaluator
Corlan Sorin - evaluator

a fost adaugat in categoria Evaluatori


Evenimente

Revelion 2024 in Galati
Duminica 31 decembrie 2023

Revelion 2024 la Diamond Events
Duminica 31 decembrie 2023

Revelion 2024 la Hera Events
Duminica 31 decembrie 2023

Balul Printului Leonard
Vineri 29 decembrie 2023

Mai multe evenimente

Articole

Punem Galatiul sub lupa - Galateni.ro

Sub moto-ul "Punem Galatiul sub lupa", Galateni.ro isi propune sa inglobeze informatii despre Galati existente online cu informatii care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil si usor de navigat.

Informatia este grupata in urmatoarele sectiuni:

Galati sub lupa

Informatiile despre Galati sunt grupate in categorii si subcategorii. Mai jos sunt afisate cele mai importante.

Galati pe sectiuni

Site-ul cuprinde 7 sectiuni. Mai jos aveti prezentarea informatiilor despre Galati cuprinse in fiecare dintre ele.

Firme/Companii

Firme sau companii din Galati grupate pe domenii de activitate: afaceri, arta/cultura, auto/moto, casa si gradina, diverse, divertisment, educatie/invatamant, electronice, imobiliare, mancare si bautura, sanatate/frumusete, shopping, societate, sport, turism.

Persoane

Persoane fizice din Galati care ofera anumite servicii: artisti, avocati, bloggeri, cantareti/formatii, contabili, designeri vestimentari, doctori, evaluatori, instructori auto, instructori/antrenori, maseuri, mecanici auto, mediatori, mesteri, profesori.

Anunturi

Anunturi din Galati grupate in: articole sportive, mobila/accesorii, piese/accesorii auto/moto, vanzare materiale, vanzare plante, apartamente, audio/foto/video, calculatoare, case/vile, cursuri, dresaj, electrocasnice, imbracaminte & incaltaminte, locuri de munca, oferte/pachete turistice, preparate culinare, spatii comerciale/birouri, terenuri.

Stiri

In sectiunea de stiri gasesti tot ce se intampla in Galati. Stirile sunt preluate de la principalele publicatii locale si nationale. Iti oferim si posibilitatea sa cauti in subiectele locale publicate in trecut.

Evenimente

Calendarul evenimentelor din Galati: evenimente artistice, festivaluri, filme care ruleaza la cinema, lansari de carte, petreceri, concerte, spectacole, evenimente sportive, targuri si expozitii.

Locatii

Gasiti diverse locatii din Galati: stratii si trasee mijloace de transport in comun, obiective turistice, parcari auto, parcuri, piste pentru biciclete, statii de taxi, strazi din Galati.

Articole

Articole cu subiecte care au legatura cu Galati grupate pe domenii de activitate: divertisment, boli/afectiuni, meniul zilei, tratamente/operatii/oferte.