Galati

Adaugat pe site in ultima saptamana

angajati-ma
Angajati-ma

a fost adaugat in categoria Spectacole


O repetitie moldoveneasca
O repetitie moldoveneasca

a fost adaugat in categoria Spectacole


ultima-zi-de-scoala
Ultima zi de scoala

a fost adaugat in categoria Spectacole


descult-in-parc
Descult in parc

a fost adaugat in categoria Spectacole


un-loc-mai-bun-de-munca
Un loc mai bun de munca

a fost adaugat in categoria Spectacole


Evenimente

Angajati-ma
Vineri 31 mai 2024

Ultima zi de scoala
Joi 30 mai 2024

Soacra cu trei nurori
Duminica 26 mai 2024

Vrabia
Duminica 19 mai 2024

Mai multe evenimente

Articole

Punem Galatiul sub lupa - Galateni.ro

Sub moto-ul "Punem Galatiul sub lupa", Galateni.ro isi propune sa inglobeze informatii despre Galati existente online cu informatii care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil si usor de navigat.

Informatia este grupata in urmatoarele sectiuni:

Galati sub lupa

Informatiile despre Galati sunt grupate in categorii si subcategorii. Mai jos sunt afisate cele mai importante.

Galati pe sectiuni

Site-ul cuprinde 7 sectiuni. Mai jos aveti prezentarea informatiilor despre Galati cuprinse in fiecare dintre ele.

Firme/Companii

Firme sau companii din Galati grupate pe domenii de activitate: afaceri, arta/cultura, auto/moto, casa si gradina, diverse, divertisment, educatie/invatamant, electronice, imobiliare, mancare si bautura, sanatate/frumusete, shopping, societate, sport, turism.

Persoane

Persoane fizice din Galati care ofera anumite servicii: artisti, avocati, bloggeri, cantareti/formatii, contabili, designeri vestimentari, doctori, evaluatori, instructori auto, instructori/antrenori, maseuri, mecanici auto, mediatori, mesteri, profesori.

Anunturi

Anunturi din Galati grupate in: articole sportive, mobila/accesorii, piese/accesorii auto/moto, vanzare materiale, vanzare plante, apartamente, audio/foto/video, calculatoare, case/vile, cursuri, dresaj, electrocasnice, imbracaminte & incaltaminte, locuri de munca, oferte/pachete turistice, preparate culinare, spatii comerciale/birouri, terenuri.

Stiri

In sectiunea de stiri gasesti tot ce se intampla in Galati. Stirile sunt preluate de la principalele publicatii locale si nationale. Iti oferim si posibilitatea sa cauti in subiectele locale publicate in trecut.

Evenimente

Calendarul evenimentelor din Galati: evenimente artistice, festivaluri, filme care ruleaza la cinema, lansari de carte, petreceri, concerte, spectacole, evenimente sportive, targuri si expozitii.

Locatii

Gasiti diverse locatii din Galati: stratii si trasee mijloace de transport in comun, obiective turistice, parcari auto, parcuri, piste pentru biciclete, statii de taxi, strazi din Galati.

Articole

Articole cu subiecte care au legatura cu Galati grupate pe domenii de activitate: divertisment, boli/afectiuni, meniul zilei, tratamente/operatii/oferte.