Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ce este atât de grozav la consumul de apă alcalină?

Ce este atât de grozav la consumul de apă alcalină?

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
987

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Există o mulțime de teorii diferite despre modurile în care putem să ne menținem sănătatea, dar un lucru asupra căruia nutriționiștii au căzut de acord este importanța menținerii nivelului de hidratare a organismului. Consumul cantității potrivite de apă poate face o mare diferență în ceea ce privește sănătatea și nivelul de energie. În plus, tipul de apă pe care îl consumăm poate avea, de asemenea, un impact mare asupra sănătăţii noastre. Apa alcalină este o alegere deosebit de populară pentru persoanele preocupate de sănătate și are și un gust grozav.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre apa alcalină şi beneficiile ei și pentru a vedea cum poate aceasta să facă o schimbare pozitivă în viața dvs.

Ce este apa alcalină?


Apa alcalină are un nivel natural de pH ridicat, cuprins între 8 și 9,5. Dieta medie a majorității oamenilor constă în alimente care sunt foarte acide, cu un interval între 3,3 și 5. Consumând apă alcalină în locul apei de la robinet, vă puteți ajuta corpul să găsească echilibrul natural pe care îl caută. Apa alcalină ajută corpul să mențină o sănătate optimă, atât prin hidratare, cât și prin detoxifiere în acelaşi timp.

Cum funcționează un sistem natural de apă alcalină?


Când apa trece prin elementele de filtrare din cartușul de alcalinizare, acesta descompune grupurile de molecule de apă în grupuri mai mici. Acest lucru face ca apa să fie mai ușor de absorbit în corpul nostru, astfel încât vom fi mai bine hidrataţi bând apă filtrată alcalină, decât atunci când consumăm apă de la robinet sau apă îmbuteliată.

Pe de altă parte, există aceste organisme numite radicali liberi de oxigen, care apar în mod natural în corpurile noastre şi cărora le lipsesc electroni. Pentru a umple acel gol, radicalii liberi vor fura electronii din celulele sănătoase, normale ale corpului. Prin consumul de apă alcalină, bogată în antioxidanți, veţi introduce electroni suplimentari în corpul dumneavoastră, care este alcătuit din apă în proporție de 70%, ajutând să vă mențineți celulele sănătoase, fără a fi afectate de radicalii liberi.

Există diferite sisteme de alcalinizare a apei, unele dintre acestea folosind o serie de medii diferite pentru a face apa mai alcalină, mai degrabă decât să folosească tehnologia electronică. Astfel veţi putea economisim bani, energie și necazul de a fi nevoiţi să înlocuiți piese electronice ridicol de scumpe.

Care sunt beneficiile apei alcaline?


Mulți dintre cei care consumă apă alcalină o recomandă cu toată convingerea. Este o tendință relativ nouă, ce beneficiază de puţine studii științifice. Însă din experienţa acumulată până în prezent, au rezultat unele dovezi ce arată beneficiile pentru sănătate ale consumului de apă alcalină. Susținătorii apei alcaline insistă că aceasta poate conferi beneficii precum:

  • Anti îmbătrânire
  • Hidratarea și sănătatea pielii
  • Detoxifiere
  • Multe alte beneficii.

Cum obţinem apă alcalină?


Cel mai simplu mod de a obţine apă alcalină este achiziţionarea unui ionizator de apă. Ionizatoarele de apă sunt aparate casnice care produc apă alcalină antioxidantă (ionizată negativ) și încărcată cu hidrogen molecular, care poate fi folosită pentru băut sau gătit. În magazinul Wellnessist veţi găsi o gamă largă de ionizatoare de apă de toate tipurile, ce vă vor asigura o apă bogată în antioxidanți, pură şi sănătoasă.