Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Vrei angajați competenți? Contribuie la formarea lor încă din stagiul de practică

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
320

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Prin stagiile de practică, angajatorii au posibilitatea de a cunoaște și atrage în cadrul companiei lor tineri pe măsura cerințelor companiei lor, pe care îi pot forma, îndruma și ulterior angaja pe termen lung. Prin urmare, acestea reprezintă o sursă bună de viitori angajați.

În continuarea demersului început în 2019 de către CONAF prin ”Pactul pentru muncă” s-a dezvoltat proiectul ”SurprisING”, un program de stagii de practică pentru 245 dintre cei mai buni studenți de Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați.

Companiile înscrise în program vor aloca un mentor pentru unul sau mai mulți stagiari (până la 5), mentor care va fi remunerat prin proiectul ”SurprisING” pentru coordonarea stagiului. Dacă domeniul afacerii tale face parte din următoarele industrii vizate de proiectul nostru, respectiv: bioeconomie, sănătate, energie, mediu și schimbări climatice, tehnologia informațiilor și a comunicațiilor, spațiu și securitate, eco-nanotehnologii și materiale avansate, înscrie-te pe formularul: https://conaf.ro/surprising/

Acest program s-a creat la inițiativa Universității ”Dunărea de Jos” Galați și CONAF. Dacă vrei să afli mai multe informații, scrie-ne la adresa de mail: office@conaf.ro

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.