Galati

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Galati - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Pisica dvs nu are o blană sănătoasă?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
672

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Pisica dvs nu are o blană sănătoasă?

Există mai multe motive pentru care pisica dvs poate să nu aibă o blană frumoasă și sănătoasă. Iată și câteva motive pentru care acest lucru se întâmplă:

  • Nutriție slabă

Blana pisicii dumneavoastră reflectă starea generală de sănătate a acesteia, iar o dietă săracă poate duce la o blană ternă și lipsită de strălucire. Asigurați-vă că îi oferiți pisicii dvs. o dietă de înaltă calitate, echilibrată din punct de vedere nutrițional, adecvată vârstei, nivelului de activitate și oricăror afecțiuni de sănătate pe care le poate avea. Oferiți-i o hrană pentru pisici, care să nu conțină conservanți sau coloranți, care să aibă proteine ușor digerabile, care să fie pe placul ei.

  • Lipsa îngrijirii

Pisicile petrec o cantitate semnificativă de timp îngrijindu-se singure. Cu toate acestea, dacă pisica dvs. nu se poate îngriji singură din cauza obezității, artritei sau a altor probleme de sănătate, blana lor poate avea de suferit. Periajul regulat poate ajuta la îndepărtarea părului liber și la distribuirea uleiurilor naturale în toată blana.

  • Afecțiuni ale pielii

Afecțiunile pielii, cum ar fi alergiile, puricii sau târtița, pot face ca blana pisicii dumneavoastră să aibă un aspect îmbâcsit, să fie mată. Dacă observați semne de mâncărime, roșeață sau descuamare, este important ca pisica dumneavoastră să fie evaluată de un medic veterinar.

  • Stresul

Pisicile sunt creaturi sensibile, iar stresul poate avea un impact asupra sănătății lor generale, inclusiv asupra blănii. Asigurați-vă că pisica dvs. are un mediu confortabil, sigur și lipsit de stres, cu multe oportunități de joacă, exerciții fizice și stimulare mentală.

Dacă blana pisicii dumneavoastră nu se îmbunătățește în ciuda eforturilor dumneavoastră, este important să o faceți să fie evaluată de un medic veterinar pentru a exclude orice problemă de sănătate subiacentă.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro