Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mâncare pentru pisici sterilizate

Ai sterilizat pisica si nu stii ce mancare sa ii oferi?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Pret
29,99 LEI
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 3 luni si 4 zile
Vizualizari
918

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mâncare pentru pisici sterilizate


După ce pisica este sterilizată aceasta suferă anumite modificări hormonale care contribuie la creșterea poftei de mâncare a acesteia și implicit la riscul de a se îngrășa foarte mult, fiind și mai sedentară. De aceea este foarte important ca hrana pe care i-o oferi să fie special creată pentru pisicile sterilizate și să aibă un conținut redus de grăsimi și de carbohidrați.

La Carpathians Pet Food găsești mâncare pisici sterilizate care are conținut ridicat de proteine digerabile, conține minerale, fibre și vitamine în dozaj optim și un conținut redus de grăsimi, carbohidrați și magneziu. Carpathian Inactive, hrana special creată pentru pisicile inactive, castrtate, sterilizate, nu conține coloranți sau conservanți, iar pisica ta o să o adore deoarece este extrem de delicioasă.

Pentru a comanda mâncare pisici sterilizate de calitate, intră pe carpathianspetfood.ro sau apelează numărul de telefon +40790 518 731.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Galati - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro