Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Live Traditional Cooking Show

Live Traditional Cooking Show

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1361

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pentru toţi cei pasionaţi de gastronomie și atmosferă de festival, Live Traditional Cooking Show - Ediția II - 2023 Galați îşi deschide porţile începând de vineri, 26 mai, şi până duminică – 28 mai în Piaţa Centrală din Municipiul Galaţi.

Trei zile pline dedicate gastronomiei și zonei de show-uri culinare live, unde creativitatea culinară a celor mai renumiţi maeştrii bucătari şi chefi bucătari va face deliciul publicului prezent, prin ridicarea gastronomiei la rang de artă.

"Live Traditional Cooking Show” va oferi celor prezenţi în cadrul festivalului o experienţă culinară de neuitat, o promisiune a unei experiențe inedite, o poveste a pasiunii pentru mâncare savuroasă, o adevărată experiență pentru cei care iubesc să mănânce și să învețe din artele gătitului.

Chef Cătălin Scărlătescu ne va divulga secretul celei mai delicioase rețete de scoici, dar și ce ingrediente folosește la cea mai bună rețetă de scoici din lume, iar Chef Gheorg şi Masterchef Cătălin Rizea vor face show total pentru papilele gustative ale tuturor celor prezenţi: grătare, garnituri, salate, sosuri, patiserie fină şi multe, multe altele.

Show-ul gastronomic "Live Traditional Cooking Show va cuprinde și o diversitate impresionantă de plăcinte pregătite atât după rețete tradiționale cât și după rețete inedite din bucătăria modernă, plăcinte ce vor atinge dimensiuni record, în toate formele și pentru toate gusturile: plăcinte cu brânză sărată sau dulce şi stafide, poale-n brâu veritabile moldoveneşti, plăcinte munteneşti, mocănești, plăcinte dobrogene, plăcinte olteneşti cu brânză de burduf şi praz, plăcinte boiereşti, plăcinte învârtite, plăcinte cu mere şi scorțișoară, plăcinte cu carne etc.

Creativitatea şi dibăcia copiilor prezenţi va fi pusă la încercare la atelierele de creaţie pregătite special pentru ei: workshopuri de pictat figurine de ipsos si ateliere de preparat salată de fructe. Şi cum orice masă îmbelşugată şi fastuoasă cere şi o muzică bună, show-urile vor continua la scenă cu muzică de petrecere şi voie bună.

Programul complet al evenimentului cuprinde:
Vineri, 26 mai 2023
Începând cu orele 10:00 pana seara târziu
Show culinar Masterchef CĂTĂLIN RIZEA
Petrecere cu taraf și muzică de petrecere
Recital IONUȚ GALANI

Sâmbătă, 27 mai 2023
Începând cu orele 10:00 pana seara târziu
Show culinar – CHEF GHEORG – George Vitan
Legendara formație ODEON

Duminică, 28 mai 2023
Începând cu orele 10:00 pana seara târziu
Show gastronomic CHEF CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU
Muzică de petrecere cu
TARAFUL VICTOR FLOREA, ANNE MARIE
și LUCIAN VINTILESCU

"Live Traditional Cooking Show” - Ediția II - 2023 Galați, un eveniment pe care nu trebuie să-l rataţi dacă vă doriţi să descoperiţi gastronomia tradiţională şi contemporană dar şi o varietate de activități și oportunităţi de a petrece un weekend plin de distracție și aventură. 26 – 28 mai, Piaţa Centrală Galaţi.