Galati

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Galati - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Hydraulic Univers

Hydraulic Univers

Detalii firma

Adresa
Tecuci, Strada 1 Decembrie 1918, nr. 119
Telefon
0761326732
Fax
0336818720
Web
http://www.hydraulicunivers.ro
Categorie
Firme scule constructii
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
386

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Hydraulic Univers Tecuci

SC Hydraulic Univers SRL este principalul furnizor de piese de schimb de pe piata romaneasca pentru utilaje de constructii. Daca utilajul, pompa sau hidromotorul nu indeplinesc parametrii normali de functionare noi putem repara sau inlocui piesele defecte. Va oferim o gama completa pentru marcile: Liebherr, Komatsu, JCB, BOBCAT, Caterpillar, New Holland, O&K, Volvo, Hyundai Robex, Yanmar.Pompele si hiromotoarele dupa reparatie vor fi verificate pe bancul de probe. Linde, Kawasaki, Uchida, Bosch Rexroth, Vickers, Denison, Sauer Danfos, Parker, Hydromatik, Brueninghause. Sa ne sunati e convenabil sa economisiti, indispensabil.

Filtre firma

Facilitati: Service

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro