Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Hrană ieftină pentru câini - Carpathians Pet Food

Hrană ieftină pentru câini - Carpathians Pet Food

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
849

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Hrana ieftina pentru caini


Dacă te afli în căutare de hrană ieftină câini, vei găsi la Carpathians Pet Food, hrana pe care o cauți! Carpathians Pet Food comercializează hrană uscată și hrană umedă la prețuri accesibile pentru toate categoriile de câini. Vei găsi hrană pentru câinii juniori, care să îi ajute să crească mari să să fie sănătoși, dar și pentru cei adulți, sau cei care au probleme de sănătate. Indiferent că blănăsul tău este un câine de talie mică, medie, sau mare, la Carpathians Pet Food vei găsi cea mai gustoasă și sănătoasă hrană pentru câini. Iar prețul este unul foarte accesibil.

Hrana uscată pentru câini este disponibilă la saci de 3 kg, 10 kg sau 12 kg. Variantele de 10 kg pentru hrana uscată economică și cea de 12 kg pentru hrana uscată premium sunt cele mai avantajoase pentru buzunarul tău. Achiziționând o cantitate mai mare de hrană vei beneficia de un preț mai bun! Pentru a comanda poți fie să îi apelezi telefonic la 0790518731, fie să intri pe site-ul lor și să plasezi o comană!