Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Helios Security

Helios Security

Detalii

Adresa
Galati, Strada Traian, nr. 176
Telefon
0236414321
Web
https://www.heliossecurity.ro
Social links
Categorie
Sisteme de securitate si de supraveghere
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
541

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Helios Security Galati

Sub numele si brandul Helios Security regasiti aceeasi echipa experimentata de la Helios care, inca din anul 1993 aduce noutati si profesionalism in domeniul securitatii in Romania.

Servicii oferite:
- distributia si comercializarea produselor pentru sisteme de securitate antiefractie, pontaj, automatizari pentru cladiri, control acces, supraveghere video, interfonie industriala, sisteme de comunicatii.
- proiectare si consultanta pentru lucrari de specialitate in domeniile mentionate mai sus lucrari de instalare, montaj, programare si punere in functiune sisteme.
- servicii de integrare service, garantie si post garantie.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Galati - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro