Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Galcevile din Chioggia

Detalii spectacol

Telefon
0236418912
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard
Vizualizari
406

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 9 martie 202418:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Galcevile din Chioggia


Această adaptare scenică este concepută de către cunoscutul actor gălățean Cristian Gheorghe, pornind de la lucrarea de teatru omonimă scrisă de Carlo Goldoni.Acțiunea explorează viața cotidiană a locuitorilor simpli ai orașului Chioggia, un cadru impregnat de atmosfera mediteraneană, îmbrățișat de valurile mării și strălucirea soarelui. Prin prezentarea diverselor aspecte ale relațiilor umane, de la iubire la conflict și reconciliere, spectacolul aduce o poveste captivantă, despre prietenie și aspirația pentru dragostea autentică, caracterizată prin umor, vitalitate, culori vibrante și o selecție muzicală de înaltă calitate.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Opera

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Galati - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro