Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Festivalului Danube Rock

Festivalului Danube Rock

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
1963

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În perioada 17-19 septembrie 2021, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc Festivalul Danube Rock Sounds, organizat de Primăria municipiului Galați și Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.

Printre artiștii și trupele care vor concerta în cadrul festivalului se numără nume cunoscute ca Alternosfera, Cargo, Subcarpați, Coma, byron, Robin and the Backstabbers și mulți alții. Programul integral de concerte este următorul:

Vineri, 17 septembrie 2021
Jurjak
Via Dacă
TMM
Robin and the Backstabbers
Cargo

Sâmbătă, 18 septembrie 2021
Over
E.M.I.L.
Cuibul
Lupii lui Calancea
Alternosfera

Duminică, 19 septembrie 2021
Florin Chiriac and the Hippie Band
Toulouse Lautrec
byron
Coma
Subcarpați.

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi - preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi - preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" (tel. 0236 465 599 / 0753 312 308) precum și online din rețelele IABILET.RO și BLT.RO: blt.ro/danube-rock-sounds.html

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.

facebook.com/RocklaDunare/