Galati

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Galati - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

De ce este recomandat să apelezi la transport auto pe platformă?

De ce este recomandat să apelezi la transport auto pe platformă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
597

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă te afli în plin proces de mutare sau dacă vrei să pleci în vacanță și îți dorești să ai și mașina cu tine este recomandat să apelezi la transport auto pe platformă. Astfel vei contribui la sănătatea mașinii, dar și la salvarea timpului și banilor tăi. Vei putea să îți transporți mașina chiar și în afara țării sau din afara țării în România.

De ce să apelezi la transport auto pe platformă?


Transportul internațional pe platformă este unul sigur și contribuie la economisirea timpului și a banilor tăi. Dacă te afli în Italia și vrei ca mașina ta să ajungă în România tot ce trebuie să faci este să apelezi la transport auto pe platforma Italia Romania. Există multe firme care se ocupă cu transport auto pe platformă, astfel că nu va trebui să îți mai faci griji pentru condusul pe drum lung.

Apelând la această modalitate de transportare a mașinii, îți vei putea muta mașina dintr-o țară în alta fără prea mult efort. În plus vei avea parte și de o serie de avantaje precum:

  • Reducerea gradului de uzură al mașinii

Atunci când conduci mașina pe o distanță destul de mare soliciți intens piesele mașinii, care se vor uza. Pe lângă acest aspect vei mai adăuga și kilometrii în plus la bordul mașinii sau vei risca să ți se defecteze ceva pe drum.

  • Economisirea timpului și banilor

Nu va trebui să mai conduci pe o distanță lungă și nu va trebui să mai cheltuiești bani pe combustibil, taxele de drum, cazare și posibile amenzi. Astfel îți vei salva timp și bani.

  • Mașina asigurată și în siguranță

Colaborând cu o firmă serioasă care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă vei avea mașina asigurată. Și pentru că aceasta va fi manipulată de către profesioniști va fi în siguranță. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un astfel de serviciu? În primul rând va trebui să cauți o firmă de transport, mai apoi să iei legătura cu aceasta și să îți pregătești mașina pentru transport. Întregul proces de transport este unul destul de simplu. Tu va trebui să îți pregătești mașina pentru transport și să le furnizezi adresa de preluare a acesteia și adresa la care îți dorești să fie livrată. Atât la predare, cât și la livrare tu va trebui să fii acolo sau o altă persoană pe care să o împuternicești.

Ce firmă oferă astfel de servicii?

Titanic Grup se află pe piață încă din 1994 și se află în top 5 firme de transport din România. Experiența vastă și angajații profesioniști îți garantează un transport sigur și prompt al mașinii tale în întreaga Europa. Mașina ta va fi tranportată cu unul din cele 100 de autotransportatoare de care aceștia beneficiază și care sunt produse de producători de top precum de Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold.

Colaborând cu aceștia dispui de o serie de avantaje. Mașina ta va fi asigurată și va fi livrată în cel mai scurt timp posibil. Transportul va fi unul confidențial, iar la cerere poate fi transport prototip (camion închis pentru mai multă siguranță). Încărcarea autoturismelor se face cu garda la sol foarte joasă și prin troliu. Costurile vor fi reduse și transparente, iar tu vei putea vedea în timp real poziția camioanelor.

Concluzie


Apelează la transport auto internațional pe platformă și bucură-te de beneficiile oferite. Întregul proces este unul simplu, iar mașina va ajunge acolo unde îți dorești. Intră pe site-ul celor de la Titanic Grup, titanicgrup.ro și completează formularul sau contactează-i pe aceștia la numărul de telefon +40 248 212 261.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro