Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Care sunt cele mai bune pardoseli pentru terasa casei?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1314

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Terasa este un loc în care este necesară o pardoseală cu rezistență foarte mare la utilizare și la condițiile meteorologice. Una dintre cele mai bune pardoseli pentru terase și balcoane este cea compozită WPC (Wood Plastic Composite), care este de înaltă calitate. Aceasta este o soluție bună pentru terasă pentru că este ușor de curățat, fără a folosi substanțe chimice.

Plăcile de pardoseală din compozit lemn-plastic cu efect antiderapant imită aspectul de lemn real și natural. Aceste plăci din WPC sunt durabile, rezistente la intemperii și apă, au capacitatea de a-și păstra culoarea mai mult timp. Ele se găsesc în magazinele online într-o gamă variată de culori și au o estetică ce se aseamănă cu lemnul natural și oferă un aspect foarte frumos oricărei încăperi.

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le au clienții cu privire la pardoseala de exterior este ce produs de acest gen se încălzește cel mai puțin la soare. Gresia porțelanată se încălzește diferit în funcție de culoare. De regulă, plăcile în culori deschise au avantajul de a se încălzi mai puțin decât plăcile în culori închise. Prin urmare sunt recomandate pardoselile care sunt în cele mai deschise culori, pentru că acestea se încălzesc cel mai puțin.

Plăci de pardoseală din lemn sunt de asemenea foarte populare și în trend în acest an, deși s-a observat că plăcile asemănătoare lemnului câștigă din ce în ce mai multă popularitate în amenajările și finisajele exterioare ale caselor. Lemnul este un material frumos și atemporal, însă necesită o îngrijire mai complicată. El are o rezistență mai scăzută la deteriorări mecanice comparativ cu plăcile de pardoseală ceramice.

Gresia imită foarte bine lemnul și este apreciată pentru o mulțime de avantaje pe care le are. Gresia este destul de scumpă comparativ cu teracota și este mai elegantă și mai durabilă. Unii oameni optează și pentru pardoseli rezistente la îngheț, cum sunt gresia și faianța care au o rezistență înaltă la chimicale și abraziune. Plăcile de gresie ce apar în magazinele online imită orice tip de lemn exotic sau din țara noastră. Dezavantajul este că poți să-ți pierzi ușor echilibrul pe plăcile de gresie umede. Dacă se folosesc plăci de pardoseală din lemn, atunci nu există riscul de a aluneca și terasa va avea un aspect primitor, de lux.

Pentru a crea o terasă elegantă poți opta pentru pardoseala din lemn, sau pentru o pardoseală din gresie ce imită foarte bine lemnul natural. Se poate alege și combinația dintre PVC și lemn masiv, pentru a oferi un aspect mai natural și elegant terasei. Podeaua universală din lemn este o alegere perfectă pentru casă, balcon, grădină, saună și terasă. Aceasta funcționează bine și în interior și în exterior și este o soluție confortabilă și practică.

Unii oameni, care vor să aibă o piscină în curtea casei, sunt interesați de plăcile atermice pentru a realiza pardoseala din jurul acesteia. Plăcile atermice sunt realizate din marmură, ciment alb amestecat cu minerale precum este granitul. De asemenea și plăcile din piatră naturală sunt considerate atermice și o alegere perfectă pentru zona de exterior a casei. Piatra se folosește chiar și în interiorul unor case sau vile, precum sunt cabanele.

Și pardoseala sintetică exterioară este preferată de oameni pentru piscine, pentru că este antiderapantă, rezistentă, durabilă, tratată împotriva mucegaiului și bacteriilor și poate fi utilizată și pentru alte zone exterioare ale casei. Cel mai bun material pentru podeaua piscinei este unul durabil, rezistent la tracțiune, la fluctuațiile de temperatură și adecvat să fie folosit mult timp în aer liber. Poate fi și un material compozit, un PVC, sau un amestec de spumă și cauciuc.

Un produs foarte apreciat în ultimii ani este și travertinul. Oamenii preferă plăcile de travertin în culori deschise care amintesc de stilul franțuzesc, pentru că acestea pot da spațiului exterior al locuinței un aspect mai luxos și îngrijit.