Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Când trebuie făcută revizia auto?

Detalii anunt

Telefon
0722510063
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
663

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

În calitate de proprietar de autoturism, fiecare dintre noi ne aflăm în situația în care este necesar sa efectuam revizia acestuia, dar ce presupune în întregime? În principal, când vine vorba de revizia auto periodica, obiectivul ei este de a depista problemele autoturismului și a repara sau prevenii aceste probleme pentru a nu crea alte probleme la rândul lor. Va recomandăm ca revizia tehnica periodica să fie efectuata la un service auto autorizat, deoarece acesta va deține echipamente moderne de ultima generație care sunt adaptate la tipul de autovehicul pe care dumneavoastră îl aveți.

La o revizie sunt inspectate mai multe elemente printre care vom enumera mai jos cateva din ele:

Frânele

Este inspectat nivelul de uzura al plăcutelor de frâna și al discurilor, astfel în cazul în care este necesar schimbul acestora se va putea face pe loc. În cazul mașinilor mai noi acestea dispun de senzori care pot arăta nivelul de uzură

Uleiul și Filtrele

Se va face o verificare la nivelul de ulei care este în motor și la intervalul în care acesta a fost schimbat, este foarte important ca acest schimb de ulei sa se întâmple la intervalul indicat de producător și ca acesta sa nu fie depășit. La schimbul de ulei este necesar și schimbul filtrului de ulei. De asemenea se va efectua și schimbul filtrelor de aer, polen și combustibil dacă este cazul.

Sistemul de lumini

Se va face o verificare a sistemului de lumini deoarece este important ca acestea sa funcționeze în parametrii optimi și sa nu punem siguranța noastră și a celorlalți participanți la trafic în pericol. Sistemul de direcție Se verifica ca direcția mașinii sa fie în parametrii optimi, în cazul în care mașina trage într-o parte se vor efectua reparații la sistemul de direcție pentru a nu va pune în pericol siguranța.

În concluzie, este recomandat ca revizia să se întâmple de cel puțin o data pe an sau la 10.000km la un service auto autorizat și profesionist.