Galati

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Galati - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Voievodul Tiganilor

Voievodul Tiganilor

Detalii spectacol

Telefon
0236418912
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Apartine de
Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard
Vizualizari
254

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 10 decembrie 202218:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Voievodul Tiganilor

Opereta Voievodul Tiganilor, de Johann Strauss-fiul. aduce pagini muzicale nemuritoare, inspirate, care impresionează de fiecare dată auditorul. Libretul operetei bazat pe intrigi, iubire, război și întoarcerea victorioasă, aduce note de exotism și romantism intens dar și rezolvări naive, artificiale și incredibile ale conflictelor, greu de acceptat de publicul contemporan. Și totuși, Voievodul Tiganilor rezonează în timp cu emoțiile spectatorilor, ce revin mereu, pentru a asculta cu aceeași plăcere acestă nepieritoare capodoperă muzicală.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Opera

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro