Galati

Mâncare umedă pentru pisici - ieftină și de calitate superioară

Mâncare umedă pentru pisici- ieftină și de calitate superioară

Detalii promotie

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Pret
1,59 LEI
Categorie
Promotii
Modificat
acum 6 luni si 1 zi
Vizualizari
151

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Mâncare umedă pentru pisici

Oferă-i pisicii tale o porție delicioasă de mâncare umedă de înaltă calitate! Știm că mâncarea preferată a pisicilor este cea umedă, motiv pentru care la Carpathians Pet Food vei găsi hrană umedă pentru pisici la super preț. Pisicile ar putea mânca toată ziua hrană umedă, însă este necesar să te asiguri că nu îi dai mai multă decât are nevoie pentru a nu se îngrășa foarte tare. Hrana umedă este extrem de delicioasă, are un gust apetisant, conține multe proteine și, toți clienții de până acum ne-au transmis că o devorează!

La Carpathians Pet Food găsești mâncare umedă pisici de calitate premium și economică. Aceasta vine în mai multe sortimente, delicioase, pentru toate categoriile de vârstă. Gustul puternic și aromat o vor face pe pisica ta să adore hrana umedă de la Carpathians Pet Food. Încearc-o și tu și oferă-i pisicii tale o hrană de calitate, ieftină pentru buzunarul tău!

Comandă acum sortimentul cel mai potrivit pentru pisica ta și oferă-i o masă gata de servit, proaspătă și delicioasă. Comanda o poți face direct pe site-ul lor sau la numărul de telefon 0790518731.